Tilbake til Kursoversikt

       

 

Kurs nr 6.  21.juli.   Spennende malerkurs. Endags kurs.

Instruktør: Ellen Hegg.       

                                                            

Sted: Galleri Frøya i Kalvåg i Bremanger kommune Sogn og Fjordane.

 

Sommerakademiet er glad for å kunne tilby et meget spennende malerkurs med den anerkjente og dyktige kunstneren Ellen Hegg. Dette blir under den Kreative veka i Kalvåg på Vestlandet der Sommerakademiet har base.  Kurset er på en dag og det passer for alle enten du har malt mye eller ikke malt noe i det hele tatt. Ellen underviser trinn for trinn og en får dermed lært seg noen teknikker og maler et ferdig bilde. Det er begrenset fargebruk, kun tre farger skal benyttes, en blir overrasket over hvor mange farger man kan klare å få frem med bare tre farger. Dette blir spennende og lærerikt. Dette er et kurs som og passer for barn fra 10 år og oppover.

Materialer kan kjøpes på kurset.

Ellen har mer enn 30 års erfaring som instruktør innen kreative emner, hun er en allsidig og meget dyktig kunstner. Hun har vært heltids kunstner siden begynnelsen på 90-tallet og  har totalt 11 år utdannelse i faget.

Ellen er en travel dame så vi er svært glad for at hun har anledning til å være instruktør ved Sommerakademiet denne sommeren.

Hun reiser omkring som kurs instruktør i inn og utland men og med utstillinger, i år skal hun blant annet ha separat utstilling i New York. 

Ellen Hegg har lang kunstnerisk erfaring. Sprudlende energi i kombinasjonen med lang erfaring som kurs instruktør gjør at Ellen er meget attraktiv som kurs holder.

 

Hun behersker alle stilarter, det er en egen atmosfære i hennes bilder,  enten de er abstrakte eller naturalistiske. Hun behersker hele spekteret og fargetonene og lyset i hennes bilder er avstemt og behagelig. Hun får frem en spesiell stemming i sine bilder. Dette vil du som kurs deltaker få lære mer om, hvordan få inn lys og atmosfære i bildet.

Ellen gir veiledning gjennom hele maleprosessen frem til ferdig bilde.

Det vil bli brukt akrylmaling på kurset, dette er mest praktisk spesielt når man skal ut å reise.

Ellen har utstilt bilder i Galleri Frøya under kurset.

På dette endags kurset vil en  ha ekstra fokus på fargene, hvordan male med tre farger og skape sine egne fargetoner med et meget begrenset utvalg av akrylmaling.

 

Kurs pris. 700,-   Mat og materialer kommer i tillegg.   Kurset passer for alle.

Kurset starter med registrering søndag kl 09:00 og pågår til 15:00 i Galleri Frøya.

 

Omgivelsene i og rundt Kalvåg er svært inspirerende og flott områder å gå på tur i.

Sommerakademiet og Galleri Frøya ligger i sentrum av det unike fiskeværet. Kalvåg er omkranset av kystkulturlandskapet og den store himmelhvelvingen ytterst ute ved havet mellom Florø og Måløy.

En kan reise med ekspressbåt fra Strandkaien i Bergen eller ta fly til Florø og ta samme båt som kommer fra Bergen til Florø til destinasjon Smørhamn, det ligger10minutter med bil fra Kalvåg og der går det og buss..

 

Overnatting i hyggelige og særpregede omgivelser på Knutholmen i Kalvåg. Her er rorbuer og leiligheter som en kan dele med flere og kjøkken muligheter, en må bare melde fra om sine ønsker og behov. Mate som serveres på restauranten på Knutholmen er viden kjent.

Under den «Kreative veka» vil det foregå flere aktiviteter som passer for store og små.

En kan lage smykker, bilde i ull, lappeteknikk, gå seg en vandretur i Kunstløypen i Kalvåg og se på det som er utstilt der. Eller en kan bevilge seg et oppfriskende opphold på Carola Bua Spa i Kalvåg og et riktig godt måltid på Knutholmen med råvarer fra havet.

 

Dette er en fin ferieaktivitet om du er en helg i Kalvåg.

 

 

Velkommen til et inspirerende opphold ved Sommerakademiet i Kalvåg.

 

 

For kost og losji, kontakt:  

Knutholment:  www.knutholmen.no           Telefon:  57 79 69 00

For booking av SPA kontakt:

Carola Bua Spa i  Kalvåg                           Telefon:  414 30 673

Tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet.

 

For påmelding og mer informasjon ta kontakt med:

Sommerakademiet

Karin  Flatøy Svarstad

E-mail: sa@somak.no    Mobil +47 952 15 399 www.sommerakademiet.com

 

 

   

 

 

 

 

 

                                                                                                                                 

   

Påmelding

 
   

Sommerakademiet Karin Flatøy Svarstad

  Mobil: 95215399   E-mail: sa@somak.no